VIDEO Farsă a polițiștilor din Buzău, în complicitate cu un șofer care a vrut să-i facă o surpriză viitoarei soții

În timp ce se deplasa spre casă cu iubita sa pe scaunul din dreapta, un tânăr șofer din Râmnicu Sărat a fost oprit de polițiștii de la Rutieră și legitimat, apoi percheziționat. Întreaga operațiune a avut loc pe un bulevard din Buzău, spre stupefacția fetei care nu știa că este protagonista unei farse.

Cei doi tineri din Râmnicu Sărat se îndreptau spre acasă când, la un moment dat, pe bulevardul Unirii din municipiul Buzău, mașina celor doi a fost oprită de un echipaj de poliție rutieră pentru un control de rutină. Ce nu avea să știe fata care îl însoțea pe băiat este că totul a fost regizat pentru o cerere în căsătorie, chiar în mijlocul Buzăului.

Clipul în care apar cei doi tineri din Râmnicu Sărat în cel mai frumos moment din viața lor a fost postat pe pagina de Facebook a Poliției Române. În textul care însoțește clipul, polițiștii descriu cum a fost organizat scenariul din care au făcut parte inclusiv luptători de la Intervenție Rapidă.

”El, tânăr jurnalist, ea, antrenoare de dans sportiv și viitor kinetoterapeut, şi-au început povestea de dragoste pe plaiuri râmnicene, în urmă cu 7 ani. O complicitate ce ne-a pus puţin în dificultate. O intervenţie aparte, plină de emoţii puternice şi de…dragoste”, scriu polițiștii pe pagina de Facebook a instituției.