VIDEO Evenimente cultural artistice și sportive organizate de primăria Gălbinași, de Ziua Internațională a Copilului

Peste 300 de copii din toată comuna Gălbinași au participat miercuri la evenimentele cultural artistice și sportive, organizate pe Stadionul din localitatea Tăbărăști, de Ziua Internațională a Copilului.

Distracția a început de la ora 10, când toți copiii din Gălbinași au fost așteptați de autoritățile locale și cadrele didactice, pe terenul de fotbal din satul Tăbărăști, la spectacolul de dans și voie bună.

Printre surprizele oferite celor mici au fost ploaia cu baloane și dansul în horă în cadrul recitalului de.muzică populară.

Toți copiii prezenți au primit din partea organizatorilor dulciuri și baloane, premii, medalii și cupe.

„Este o zi foarte importantă pentru copiii și ca urmare noi ne-am organizat astfel încât ei să se simtă foarte bine. De aceea, am gândit o serie de evenimente culturale pregătite de cadrele didactice la care să participe toți copiii. Toate activitățile recreative dar și concursul de minifotbal au creat o atmosferă de adevărată sărbătoare, pe placul celor mici. În final vreau să le urez un sincer La Mulți Ani tuturor copiilor!” a declarat primarul Dumitru Dragomir.

Manifestările dedicate copiilor au continuat și după ora 12, cu un concurs de minifotbal organizat de Asociația Județeană de fotbal.

„Asociația Județeană de Fotbal a organizat pe stadionul din Tăbărăști ultima etapă a interligii județene, o competiție dedicată copiilor cu vârste între 7 și 10 ani. În această zi specială am organizat această competiție pe 4 terenuri. Sunt copii talentați de la echipe din județul Buzău. Din punctul nostru de vedere ei sunt viitorul fobalului județean și românesc. Ca atare AJF le-a oferit și mici cadouri tuturor participanților” a declarat Adrian Petre, vicepreședinte al CJ Buzău.

Urmărește-ne pe Google News