VIDEO Eveniment sportiv de amploare, organizat în week-end, pe terenul de fotbal din comuna Gălbinași

Terenul de fotbal de localitatea buzoiană Gălbinași a devenit neîncăpător în week-end, peste 150 de copii fiind prezenți la prima etapă a Ligii Interjudețene de Fotbal. Spre satisfacția autorităților locale, arena sportivă a fost luată cu asalt de sute de părinți dar și de mulți iubitori ai sportului rege.

Astfel, pe terenul din Gălbinași, gazdele de la Viitorul Buzău au primit vizita micilor fotbaliști de la LPS, Sport Star și CMS Buzău. Cele 4 formații au disputat 16 partide la grupele de vârstă Under 7, 8,9 și 10 ani, rezultatele nefiind însă contabilizate în niciun clasament.

“Cei de la Gălbinași au un teren foarte bun iar echipa Viitorul Buzău joacă toate meciurile de acasă acolo. La acest campionat al interligii participă echipele din județul Buzău care au grupe de copii între 7 și 10 ani. Până la vârsta de 15 ani nu se întocmesc clasamente tocmai pentru a da șansa tuturor copiilor să joace, Anul acesta avem programate 5 etape iar din primăvară vom avea 6 etape, ultima etapă urmând să fie organizată pe 1 iunie, când toți participanții vor fi premiați de către AJF Buzău. “ a declarat președintele AJF Buzău, Adrian Petre.

Primarul localității Gălbinași este mândru de arena sportivă care găzduiește tot mai des evenimente sportive de mare anvergură. “A fost o zi foarte importantă pentru copii și ca urmare noi ne-am organizat astfel încât ei să se simtă foarte bine. Concursul de minifotbal a creat o atmosferă de adevărată sărbătoare pe terenul de fotbal. Suntem fericiți că ne-am făcut din nou remarcați prin organizarea unui astfel de eveniment de amploare. Săpătmâna trecută i-am avut drept oapseți pe fotbaliștii de la FC Buzău, care s-au antrenat pe terenul nostru. Investițiile făcute în ultimii ani în baza sportivă și-au atins scopul și suntem mândri că suntem pe harta evenimentelor sportive importante din județ“ ne-a declarat primarul Dumitru Dragomir.

Săpătmâna viitoare AJF Buzău va organiza o altă etapă a Interligii Județene de Fotbal, în municipiul Râmnicu Sărat.

Urmărește-ne pe Google News