VIDEO Drogurile fac ravagii la Buzău, un tânăr dependent și-a hăcuit unchiul !

Incident șocant în cartierul 23 August din Buzău. Un tânăr de 22 ani care locuia la o rudă dinspre mamă, a comis o faptă abominabilă: și-a injunghiat unchiul cu sânge rece și apoi l-a desfigurat în bătaie. Deși medicii s-au chinuit aproape o oră să-l resusiciteze , bărbatul de 53 de ani nu a putut fi ținut în viață din cauza leziunilor foarte grave suferite la cap. Mătușa atacatorului a scăpat ca prin minune după ce la rândul ei a fost tăiată cu cuțitul pe față și bătută  cu sălbăticie.

Un tânăr de 22 de ani, dependent de droguri a  hotărât să-i omoare pe cei care îi ofereau un acoperiș deasupra capului. Scandalurile nu mai conteneau in familia băiatului din cauza patimii drogurilor în care tânărul căzuse de ceva timp.

Tragedia s-a produs într-o casă de pe strada Dinitrie Cantemir din cartierul 23 August din Buzău. Ajunș dependent de stupefiante după ce părinții din București l-au abandonat în urmă cu câțiva ani în ograda unui unchi cu stare din Buzău, Andrei Muscal , cunoscut consumator de stupefiante, a vrut să se răzbune pe cei care îl îngrijeau.

Supărat  de vorbele grele pe care unchiul său de 53 de ani, fost cadru militar, i le arunca de fiecare dată când acesta se droga, băiatul a pus mâna pe un cuțit și i l-a înfipt bărbatului în ceafă.

Dupa ce și-a injunghiat unchiul cu un cuțit în zona gâtului, furia tânărului nu s-a potolit. A continuat minute bune să lovească victima inconștientă în cap cu picioarele , deși bărbatul agoniza într-o baltă de sânge.

Femeia care traia în concubibaj cu unchiul băiatului, a scăpat doar cu câteva tăieturi la cap, după ce a reușit să fugă în curtea unor vecini.

După comiterea crimei, tânărul s-a speriat și a fugit într-un parc spre disperarea vecinilor care îl și vedeau pe drogat atacând din nou.

Vecinii au chemat salvarea și poliția însă bărbatul de 53 de ani atacat cu cuțitul și snopit în bătaie nu a mai putut fi salvat.

Asasinul a fost însă prins de către jandarmi lăngă Conacul Trandafilor, după o oră de căutări în Parcul Crâng.

Tânărul riscă acum 25 de ani de închisoare  dacă se va stabili că a comis crima cu premeditare.

Debutul anului 2018 scoate la iveală faptul că tot mai mulți tineri din Buzău sunt dependenți de stupefiante, fapt care îi aduce pe consumatori în postura de a comite gesturi necugetate, greu de descris în cuvinte.

Flagelul pare imposibil de stârpit spre disperarea părinților dar și a medicilor de la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, care se plâng că sunt depășiți de situație.

Amploarea cazurilor cu minori și tineri dependenți de droguri care ajung pe patul de spital în stare foarte gravă, este greu de cuantificat din cauza secretomaniei autorităților care nu își doresc ca astfel de cazuri să fie mediatizate în presa națională.

Tânărul din Liceul Eminescu decedat luna trecută în urma unei intoxicații cu droguri sau fata ajunsă la la urgențe după ce a fumat țigări cu etnobotanice sunt doar câteva exemple care au ajuns să bage în sperieți opinia publică, însă fenomenul pare că este mult mai grav în rândul tinerilor din Buzău.