VIDEO Drama infirmierei găsită fără viață, la marginea Buzăului. Ultimul mesaj, pe un bilețel: ”nu găsesc pe cineva mai de preț decât tine”

O infirmieră de la secția ATI din Spitalul Județean, dată dispărută de familie, a fost găsită fără suflare în autoturismul personal, într-o zonă necirculată de la periferia cartierului Mihai Viteazu. Surse din rândul anchetatorilor au precizat că femeia era moartă de mai bine de 24 de ore iar la o primă evaluare, cadavrul nu prezenta urme de violență.


Simona Lazăr alucrat mulți ani ca infirmieră în secția de Pediatrie a Spitalului Județean Buzău, după care s-a transferat în secția ATI pentru pacienți COVID. Ea era căsătorită și avea trei copii.

Pe data de 20 mai 2021, în urma unor tensiuni în familie, conform mărturiilor unor apropiați, femeia s-a urcat la volanul mașinii sale și a plecat de acasă.

Deoarece vineri nu a mai ajuns la serviciu, colegii de tură ar fi sunat-o, însă Simona le-a transmis să o înlocuiască, deoarece nu se simte bine. După aceea, nu a mai răspuns niciunui apel.

Întrucât nu-i mai răspundea la telefon, soțul a mers la Poliție, în cursul zilei de vineri, pentru a declara dispariția Simonei.

Femeia a fost dată în urmărire națională, sâmbătă fiind publicat și un anunț în secția ”Dispăruți” de pe site-ul Poliției Române.

”La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora marca BMW și nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar și telefonul său mobil, care este închis”, se menționa pe site-ul Poliției Române.

Duminică, o persoană a sunat la 112 și a anunțat că într-o mașină parcată pe strada Hipodrom, pe o porțiune necirculată din Zona Industrială, se află cadavrul unei femei.

La scurt timp, polițiștii și-au dat seama că persoana decedată este chiar Simona Lazăr, buzoianca pe care o căutau de două zile. Ora decesului va fi stabilită însă de legiști, după efectuarea necropsiei.

Se pare că în mașină ar fi fost găsit și un bilet, adresat unei persoane dragi, cu mesajul: ”nu găsesc pe cineva mai de preț decât tine”.