VIDEO Două femei s-au luat la bătaie, după ce una a acuzat-o pe cealaltă că i-a dat foc la casă

Liniștea nopții locuitorilor din satul Albești, comuna Smeeni, a fost tulburată vineri noaptea de un incendiu izbucnit în gospodăria unei localnice, mai precis într-o bucătărie de vară. Păgubita este convinsă că focul a fost pus de cumnata ei, asupra căreia s-a năpustit cu pumnii și picioarele într-un moment de furie.

Incendiul a izbucnit înainte de miezul nopții. Vecinii au fost alertați de flăcările care se ridicaseră la câțiva metri în aer și de țipetele femeii care până de curând a locuit în bucătăria mistuită acum de incendiu.

În scurt timp a sosit la fața locului și autospeciala de stingere a incendiilor de la Primăria din Smeeni. Pompierii au localizat și lichidat incendiul în câteva zeci de minute.

Focul a mistuit întreaga bucătărie, unde se aflau hainele și actele femeii care a locuit în anexă până în urmă cu câteva săptămâni.

Proprietara bucătăriei incendiate își acuză acum cumnata, cea care locuiește în casa din vecinătatea bucătăriei, aflată la momentul incendiului într-o avansată stare de ebrietate, cum că a pus focul intenționat. Cele două sunt în conflict de mai mult timp, din cauza drepturilor succesorale.

După ce incendiul a fost lichidat, conflictul s-a mutat pe stradă, acolo unde cele două s-au încăierat în văzul vecinilor.

Doar intervenția celor de la primărie și a rudelor celor două a stopat păruiala dintre cumnate.

Incendiile în prag de iarnă sunt frecvente în localitatea Smeeni, cele mai multe fiind produse la sobele aflate în interiorul locuințelor, care fie nu sunt supravegheate, fie nu mai sunt curățate de mult timp.  (Redactor Răzvan Nicula / Smeeni)