VIDEO Doi tineri din Simileasca au „zburat” cu un BMW de lux într-o casă

Doi tineri din Buzău au fost implicați sâmbătă noaptea într-un accident rutier mai puțin obişnuit. Șoferul de 24 de ani şi  un pasager de 26 de ani, din cartierul Simileasca, au vazut moartea cu ochii după ce au zburat  la propriu cu un BMW de lux, chiar în zidul unei case de la marginea unei intersecții de pe strada Transilvaniei. Mașina condusă cu viteză excesivă s-a facut zob după ce a dărâmat un perete de beton.

Proprietarii au fost treziți  din somn de o bubuitură infernală, care le-a zdruncinat casa din temelii.

După ce s-au dezmeticit, proprietarii păgubiți și-au dat seama că un şofer inconştient a provocat un accident rutier care se putea solda cu urmări tragice.

Doar un mare noroc a făcut ca cel de-al doilea perete al casei să nu se dărâme peste o familie cu doi copii care dormea într-o cameră alăturată .

Zona este folosită adesea ca pistă de întreceri ilegale pe timpul nopții, iar cei care le-au dat primul ajutor victimelor din mașină au povestit că mai multe maşini puternice  ar fi dat târcoale imediat după accident , semn că şoferul cascador s-ar fi întrecut cu alți șoferi la o liniuță după care a pierdut controlul maşinii într-un viraj mai strâns.

Cei doi tineri care se aflau în maşină au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență din Buzău, însă medicii au spus că în mod miraculos rănile suferite în urma impactului teribil ,nu au fost  foarte grave.

Poliția a deschis un dosar penal pentru conducere imprudentă şi distrugere din culpă.