VIDEO Doi fraţi din Vintilă Vodă au ars de vii sub privirile neputincioase ale mamei lor

Tragedie fără margini în comuna Vintilă Vodă, după ce doi frați de 1 și 2 ani au pierit într-un incendiu care a devastat locuința unei familii nevoiașe. Mama ieşise din casă la cumpărături iar când a văzut de la distanță flăcările a alergat într-un suflet să-i salveze pe cei mici, însă nu a mai putut face ninic.

Nenorocirea s-a petrecut în comuna Vintilă Vodă, la orele prânzului atunci când mama celor  doi frăţiori a plecat în sat să cumpere pâine. La scurt timp femeia și-a văzut casa în flăcării de la mare distanță însă până a ajuns acasă focul a făcut prăpăd.
Mama micuților încercat să intre în dormitor, însă nu a avut nicio şansă în faţa focului violent. Când pompierii au ajuns la locul tragediei, tavanul casei se prăbuşise, iar trupurile micuţilor erau deja carbonizate.
„Am pătruns echipați corespunzător și însoțiți de țeava de refulare cu apă în încăperea unde ne-au indicat martorii că avem doi copii minori. Am încercat să-i salvăm, dar arderea era generalizată și nu am mai putut să-i mai scoatem în viață. ” a declarat Vasile Iacob, reprezentant ISU Buzău.
Tatăl copiilor este la închisoare, iar femeia îi creştea singură pe cei mici. Pentru că trăiau în sărăcie, primarul şi oamenii din comună îi mai ajutau cu haine şi alimente. Acum, mama are nevoie de bani pentru dubla înmormântare.

 

Urmărește-ne pe Google News