VIDEO Distracție maximă sâmbătă seara la Buzău Fest cu „Zdob și Zdub” și Orchestra de muzică populară „Frații Advahov” din Republica Moldova

Peste 10 mii de turisti din toată țara au fost prezenți sâmbătă seara la cea mai mare sărbătoare din județ, Buzău Fest și Zilele Chișinăului, organizată în statiunea Sărata Monteoru după doi ani de restricții Covid-19. Muzica bună dar și mâncarea tradițională au încântat vizitatorii care s-au distrat pe cinste până la miezul nopții.

Atmosfera de sărbătoare, mâncarea și muzica bună au încântat pe toți cei prezenți la Buzău Fest și Zilele Chișinăului.

Mititeii stropiți din belșug cu bere rece, au fost consumați in cantităti industriale iar după o masă copioasă amatorii de distracție s-au prins în hore.

„Zdob și Zdub” și Orchestra de muzică populară „Frații Advahov” din Republica Moldova au fost aplaudați la scenă deschisă de către miile de participanți.

Cea de-a doua ediție a Buzău Fest și Zielele Chișinăului, programată după o pauză de doi ani din cauza restricțiilor Covid-19, a fost organizată în parteneriat de Consiliul Județean Buzău și Primăria Municipiului Chișinău.

Distracția s-a terminat în miez de noapte cu un grandios foc de artificii.

Urmărește-ne pe Google News