VIDEO Cum s-au schimbat în timp record cele mai oropsite străzi din Buzău. Așa arată parcarea modernă de la Colegiul Economic

Achiziţiile de utilaje performante ale societăţii Urbis Serv încep să îşi arate roadele în cadrul campaniei de asfaltare demarată anul acesta la Buzău.  Peste 40 de străzi din zona Broşteni, Dorobanţi I şi II au fost reabilitate în acest an, concomitent cu amenajarea locurilor de joacă şi amplasarea platformelor de gunoi îngropate.

Lucrarile  cu utilaje de peste trei milioane de euro au vizat frezări și aduceri la cotă, reparațiile cu mixtură asfaltică pe suprafețe întinse fiind executate cu oameni și utilaje proprii ale societății Urbis Serv. Mixtura a fos produsă la Buzău, la cea mai modernă staţie de asfalt care există în România, aflată de anul acesta în administrarea Urbis Serv.

O asemenea operaţiune de asflatare nu a mai fost realizată la Buzău încă din anii ’80, ţinta finală fiind, potrivit edilului Constantin Toma, încheieriea asfaltării municipiului în anul 2020.

Urmăriți mai jos un montaj video realizat în zona Colegiului Economic ASE din Cartierul Broșteni din municipiul Buzău, în timpul campaniei de reabilitare patru străzi care până mai ieri erau pline de petice și de gropi.