VIDEO Cum arată noua sală de sport de la Vadu Pașii: în câteva luni, cea mai impunătoare clădire din localitate

Construcțiile edilitare din comuna Vadu Pașii, finanțate cu bani europeni, capătă contur, după ce în ultimii patru ani s-au făcut eforturi susținute pentru dezvoltarea învățămăntului. Numai anul trecut Primăria din Vadu Pașii a ajuns să investească peste 2 milioane de euro într-o grădiniță și o sală de sport ultramodernă.

Cele mai exigente standarde europene, în domeniul educației sunt atinse la Vadu Pașii, prin atragerea de investiții masive de către autoritățile locale, comuna devenind un model de dezvoltare pentru tot județul Buzău..

Șantierul sălii de sport de lângă primăria din localitate, crește de la zi la zi, iar construcția este tot mai aproape de finalizare.

Ridicată cu o investiție de 60 de miliarde de lei vechi, sala de sport ultramodernă, va deveni în câteva luni, cea mai impunătoare clădire din comuna Vadu Pașii.

Sala de sport ultramodernă, dotată cu un teren cochet, vestiare, băi și centrală termică proprie, va deservi 300 de elevi din Vadu Paşii.

Sala este construită la cele mai înalte standarde și va avea o suprafață de 1.030 de metri pătrați cu o suprafața desfășurată de 1.270 de metri pătrați.

„Nu este un secret că ne dorim să concurăm cu cele mai bune şcoli din țară și de aceea dăm o mare atenţie educaţiei pentru că cei mici reprezintă viitorul localităţii.” a declarat primarul Gheorghe Firon

În 2019, autoritățile locale au inaugurat la debutul anului școlar una dintre cele mai frumoase unități de învățământ din Buzău, după o investiție de 1 milion de euro, la școala din satul Vadu Pașii.