VIDEO Cum a reușit un tânăr din Prahova să fure mai multe zile la rând dintr-un magazin din Buzău

Un prahovean a băut și-a mâncat gratis, timp de câteva zile cât a stat la Buzău, dintr-un magazin pe care îl prăda puțin câte puțin, ca să nu bată la ochi. Vânzătoarele au observat la un moment dat că lipsește marfă de pe rafturi, iar cu ajutorul camerelor de supraveghere l-au depistat pe hoț.

Pe una dintre înregistrări se vede cum tânărul, de 19 ani, merge la raionul de băuturi, ia o sticlă, iar pe drumul spre ieșire o ascunde în pantaloni.

Făptașul a fost prins, pe 4 iunie, atunci când a revenit în magazin pentru a-și reface proviziile, dar a fost recunoscut de angajate. În urma apelului la 112, polițiștii au descins în magazinunl aflat în cartierul Micro 14.

„În ziua de 4 iunie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au depistat un tânăr de 19 ani, din Prahova, bănuit de mai multe furturi dintr-o societate comercială. Fapta a fost sesizată de către o angajată a societății. Din cercetări a reieşit că în perioada 2-3 iunie a.c., bănuitul ar fi profitat de neatenția angajaților și ar fi sustras mai multe bunuri alimentare. Bănuitul a fost identificat și depistat în incinta magazinului, fiind condus la sediul poliției pentru audieri”, a transmis IPJ Buzău.