VIDEO Consiliul Judeţean a recompensat profesorii şi elevii care au obţinut premii la olimpiadele naţionale şi internaţionale

Cei mai buni elevi şi profesori din judeţul Buzău au fost premiaţi, astăzi, de Consiliul Judeţean. Este vorba despre un număr de 52 de copii şi cadre didactice care s-au remarcat prin rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele internaţionale şi concursurile naţionale.

Elevii olimpici şi profesorii lor îndrumători din judeţul Buzău au fost premiaţi astăzi pentru performanţă de către Consiliul Judeţean Buzău. Este vorba despre 28 de elevi şi 24 de profesori, care au reuşit să ia premii la olimpiadele internaţionale şi naţionale, în decursul anului şcolar 2016-2017.

„În spatele acestor rezultate stau sute de ore de muncă şi de studiu şi sacrificii pe care puţini sunt dispuşi să le facă. Le mulţumesc elevilor şi domnilor profesori pentru modul în care reprezintă judeţul Buzău. Cu ei, am încredere că România de mâine va fi mai bună”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu.

Laureaţii buzoieni spun că numai prin muncă poţi avea rezultate deosebite, dar si satisfactii. Cadrele didactice privesc cu mare mândrie către minţile strălucitoare ale copiilor.

Anul acesta, Consiliul Judeţean Buzău a acordat premii în valoare de 600 lei pentru elevii şi profesorii care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele internaţionale. De asemenea, olimpicii naţionali au fost recompensati cu premii în valoare de 500 lei pentru locul I, 400 lei pentru locul II şi 300 lei pentru locul III.