VIDEO Coincidență stranie după accidentul provocat de Fănică Bârlă. Mașina de pompieri venită în ajutor, distrusă de soția unui alt politician

Fănică Bârlă, fostul primar interimar al Buzăului, director Electrica în prezent, a provocat vineri seara un accident în lanț, soldat cu doi răniți. Victimele sunt un cunoscut bucătar buzoian și logodnica lui.

Din primele verificări efectuate la fața locului a rezultat că în timp ce se afla staționat la semaforul de la intersecția bulevardului Stadionului cu bulevardul Bălcescu, direcția de deplasare către Micro XIV, un turism condus de un buzoian de 45 de ani a fost lovit din spate de un auto condus de un buzoian de 35 de ani care la rândul său a fost lovit de un auto condus de un bărbat de 62 de ani, din Buzău.

În urma coliziunii un bărbat de 38 de ani și o femeie de 31 de ani, pasageri în prima mașina au fost transportați la spital pentru îngrijiri de specialitate. În cauză se va întocmi dosar penal iar cercetările continuă.

Protagoniștii evenimentului rutier sunt Fănică Bârlă, fost primar interimar, șoferul care a provocat tamponările. În prima mașină se afla Chef Cristi Dobre „Ice” și logodnica lui. Răniții au fost preluați de o ambulanță și transportați la urgențe.

Uimitor este că în drum spre acest eveniment rutier provocat de Fânică Bârlă, o autospecială de la ISU a fost implicată într-un accident soldat cu pagube materiale.

Ciudat este că mașina de pompieri a fost lovită în plin, chiar în intersecția din bariera Ploiești, de soția unui fost lider PDL.