VIDEO Circulația pe drumurile din județ, dată peste cap de accidentele produse din cauza zăpezii. Un șofer a decedat

Coliziune între două autovehicule pe șoseaua Buzău – Brăila, în dreptul localității Tăbărăști, din caza neadaptării vitezei la carosabilul acoperit cu gheață. O persoană a avut nevoie de ajutorul echipei de la descarcerare.

Potrivit Poliției, șoferul unui SUV care se deplasa dinspre Brăila către Buzău a pierdut controlul volanului, din cauza drumului alunecos, intrând in coliziune cu o Dacia care se deplasa din sens opus.

În urma imactului, șoferul Daciei a rămas încarcerat, timp de câteva zeci de minute, până la intervenția pompierilor.

Din cauza accidentului rutier, traficul pe DN2B s-a desfășurat cu dificultate, timp de aproape o oră.

Tot din cauza carosabilului umed, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a ajuns într-un şanţ de pe marginea drumului european E85. Incidentul s-a produs sâmbătă dup-amiază, la Mihăileşti.
Poliţiştii recomandă adaptarea vitezei la condiţiile de de trafic, mai ales pe drumurile afectate de căderile de zăpadă.

Tot din cauza carosabilului umed, șoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un șanț de pe marginea drumului european E85. Incidentul s-a produs sâmbătă dup-amiază, la Mihăilești.

Polițiștii recomandă adaptarea vitezei la condițiile de de trafic, mai ales pe drumurile afectate de căderile de zăpadă.