VIDEO Circ în Piața Dacia cu protestatarii „antibotniță”

Peste 100 de protestatari împotriva măsurilor de distanțare socială s-au dat în spectacol luni seara chiar în centrul Buzăului.

Un grup de rebeli a protestat zgomotos luni seara,în Piața Dacia împotriva măsurilor de distanțare socială, ce vizează inclusiv unitățile de învățământ.

Pentru a fi siguri că mesajul lor este ascultat de cât mai mulți trecători, protestatarii s-au folosit și de o instalație de sonorizare de mare putere.

„Goliți” de inhibiții dar și de teama de a se infecta în număr mare cu noul coronavirus, contestatarii și-au strigat de zor toate frustrările acumulate în perioada pandemiei.

Mesajul anticonspiraționist a atins paroxismul atunci când unul dintre autoproclamații lideri, a adus în discuție subiectul ocultei mondiale și forțelor răului care încearcă prin normele de distanțare socială să distrugă tânăra generație.

Supărați pe toată lumea care nu înțelege că pandemia de coronavirus nu există, fiind inventată de cei care vor răul nației române, protestatarii antibotniță au încins o horă a disperării, pe ritmuri muzicale cu mesaje naționaliste.

După ce aventurierii și-au dezmorțit picioarele a urmat  și un discurs antiocultă pe cinste, gustat din plin și de câțiva boschetari care s-au învârtit la joc.

Întrebat ce mesaj are către românii care suferă în spitale, un individ ce părea a fi un adevărat Guru indian, s-a ofuscat și a replicat acid că în România nu se moare de covid.”Tata a murit de infarct nu de Covid. L-au plimbat de la un spital la altul și tot așa până a murit. Despre asta ce puteți să-mi spuneți? România trezește-te!Ăștia vor să ne distrugă!

Spectacolul jalnic a continuat sub ochii jandarmilor împietriți și al trecătorilor care se uitau cu groază la protestatarii care se aflau într-un adevărat extaź mistic

Prestația Guru-ului, epuizat de efortul intelectual extrem, a fost ovațonată la scenă deschisă de cei care nu dau doi bani pe infecția cu Covid-19.

Mulți dintre cei prezenți la protest sunt părinți care refuză să își mai lase copiii la școală atâta vreme cât sunt obligați să poarte mască și să fie „izolați” în „cuști de plexiglas”.

Protestatarii militează pentru dreptul ca cei mici să se poată juca în voie. Niciunul nu purta mască de protecție. După ora 19.00, cei peste 200 de participanți, adulți și copii, au plecat în marș pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, până la Prefectura Buzău.