VIDEO „Chef de chef, la majorat” într-un hostel de lângă Buzău. Petrecăreții, acuzați de distrugere după ce au lăsat în urmă un adevărat dezastru

O petrecere de majorat organizată într-un hostel de lângă Buzău s-a lăsat cu un dezastru de nedescris pentru proprietari.

Patroana complexului a rămas șocată când a văzut că în urma clienților au rămas pături arse, băi distruse, lenjerii împroșcate cu mizerie și prezervative împrăștiate peste tot.

Dezastrul a fost provocat într-o singură noapte, de un grup de circa 20 de tineri din municipiul Buzău. Aceștia au ars pături, au distrus băile, au împrăștiat mizerie și prezervative peste tot. După ce și-a găsit imobilul răvășit, Denisa Coban a postat imaginile pe Facebook, împreună cu un mesaj dur la adresa vinovaților. ”Dacă așa înseamnă sa te distrezi când faci 18 ani, categoric nu poți deveni altceva decât o lichea fără niciun viitor”.

Proprietara complexului devastat spune că petrecerea de majorat a tinerilor buzoieni a fost destrăbălare maximă, alimentată de alcool și chiar droguri. Camerele au surprins inclusiv o altercație între câțiva petrecăreți, despre care spune că se putea termina tragic. Scena dezastrului a fost descrisă de proprietara vilei în cei mai duri termeni. ”Băieți lăsați la bustul gol gândindu-se probabil ce seducători sunt astfel, fete atârnând lasciv pe busturile unor bețivi sau drogați, priveliști absolut dezgustătoare, fete ce săreau pe geam in cameră peste băieții de care probabil erau îndrăgostite pana peste aburii de alcool, că pe ușă e mai greu să intri pentru mintea lor delirantă, prezervative prin toate colțurile”, a mai scris Denisa Çoban.

La final, niciunul dintre petrecăreți nu a făcut duș, scrie autoarea păstării, ci ”au folosit băile doar ca să fie distruse”.

Urmărește-ne pe Google News