VIDEO Centru de psihologie clinică pentru copiii cu sindromul Down și autism, într-un punct termic de pe 1 Decembrie

Fostele centrale termice din cartierele Buzăului capătă utilități dintre cele mai diverse. Marți, a fost inaugurat într-unul dintre aceste puncte un centru de psihologie clinică pentru copiii cu sindromul Down și autism, înființat de Asociația „Micul Îngeraș”.

Fostele puncte termice din Buzău, care erau parțial abandonate, renasc acum dar cu o nouă utilitate. Primăria le oferă spre concesiune unor investitori în educație și sănătate, pentru a le reamenaja și transforma în sedii cu diverse utilități medico-sociale.

vlcsnap-2019-10-02-17h55m29s076

Primul punct termic reamenajat din seria celor anunțate de Primărie găzduiește Centrul de Psihologie Clinică al Asociatiei „Micul îngeraș”, care va funcţiona în bulevardul 1 Decembrie 1918, bloc 6E-6H, Punctul Termic 40.

Asociația „Micul îngeraş” are ca obiectiv sprijinirea copiilor cu autism, cu sindromul Down, a copiilor hiperchinetici și a celor care prezintă diferite forme de întârziere mentală sau de limbaj prin desfășurarea unor ședinte de terapie ABA (Applied Behaviour Analysis).