VIDEO Cauza nobilă care a mobilizat la Centrul de Transfuzii 20 de polițiști locali

Impresionați de povestea unei buzoience bolnave, aflate pe patul de spital, polițiștii locali buzoieni s-au mobilizat pentru a-i acorda acesteia o mână de ajutor. Un număr de 20 de agenți s-au prezentat, marți dimineață, la Centrul de Transfuzii pentru a dona sânge atât pentru pacienta din Buzău cât și pentru rezerva unității.

Încă de la ora 07.30, poliţiştii locali s-au prezentat la Centrul de Transfuzii Buzău, pentru a dona sânge, în urma apelului umanitar din mass-media locale, pentru a-i acorda sprijin buzoiencei Iuliana-Marina Sbârcea.

Este vorba despre o mămică ce a suferit un accident vascular în urma unei operații de cezariană. La începutul săptămânii, Iuliana, tânăra în vârstă de 27 de ani, a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

La scurt timp a suferit un accident vascular, iar starea sa gravă i-a determinat pe medicii buzoieni să o transfere la Spitalul Elias din capitală. Pacienta are nevoie urgentă de sânge grupa AB4 Negativ, o grupă foarte rară.

Oamenii cu suflet mare sunt rugați să doneze la Centrul de Transfuzii din Buzău sau București, cu mențiunea că sângele este pentru Sbârcea Iuliana-Marina din Buzău.

Demersul umanitar va continua și în zilele următoare, când vor dona sânge şi alţi poliţişti locali, care doresc să ajute comunitatea din care fac parte.