VIDEO Casa unui bătrân din Vernești distrusă de un incendiu

Un incendiu mocnit, izbucnit la acoperişul casei unui bătrân, a alertat jumătate din sat. Imediat cum au văzut ca iese fum gros din acoperiș, oamenii au sunat la 112 pentru a solicita ajutor. Pompierii, ajunși la fața locului, au reușit să limiteze la timp pagubele, mai ales că în vecinătatea casei bătrânului se află un atelier de dezmembrări auto.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 18.00, în apropierea Gării Vernești, de către câțiva vecini, care au observat cum iese un fum gros din acoperișul casei în care locuiește un bătrân. Tot ei au fost cei care au solicitat, la 112, intervenția pompierilor.

La fața locului a ajuns și primarul comunei Vernești, pentru a constata nivelul pagubelor dar și dacă există pericolul propăgării focului și la alte gospodării din zonă. Misiunea pomperilor nu a fost deloc ușoară, mai ales că în imediata vecinătate a casei incendiate se afla un atelier de dezmembrări auto.

Din fericire, bătrânul care locuia în casă nu a fost rănit, însă a tras o sperietură pe cinste. În plus, s-a ales cu o pagubă greu de acoperit.