VIDEO Carambol cu cinci mașini, lângă Muzeul Vergu Mănăilă din Buzău. Un șofer neatent , la un pas să provoace o tragedie

Un șofer aflat la volanului unui SUV cu remorcă, a provocat un teribil accident, miercuri după amiază, la intersecția de lângă Muzeul Vergu Mănăilă din Buzău. Cinci mașini au fost serios avariate, însă incidentul rutier se putea solda cu urmări extrem de grave.

Accidentul s-a produs pe fondul neatenției unui șofer, care nu a acordat prioritate , în intersecția dintre străzile Războieni și George Emil Palade.

Un SUV condus de un șofer trecut de 60 de ani, a fost lovit de o altă mașină, condusă regulamentar, de o tânără de 24 de ani din Buzău.

În urma impactului extrem de violent, remorca atașată de SUV a fost grav avariată, fiind proiectată pe trotuar și apoi într-un gard.

După impact, SUV-ul condus de șoferul vinovat, a fost practic scăpat de sub comtrol, din cauza remorcii care a intrat în balans.

Mașina a lovit alte două autoturisme aflate la indicatorul STOP , oprindu-se apoi în gardul unei frizerii, unde a mai avariat alte două mașini parcate regulamemtar.

Din fericire accidentul nu s-a soldat decât cu pagube materiale, șoferul vinovat rămănând pieton pentru 3 luni.

Accidentul se putea însă solda cu urmări foarte grave, întrucât zeci de elevi de la Liceul Hașdeu, se aflau în zonă, la scurt timp după terminarea cursurilor.