VIDEO Buzoienii au dat năvală în Orășelul Copiilor, în ziua de Crăciun

Sute de buzoieni au ieșit la distracție în Orașelul Copiilor în seara de Crăciun. Pe un ger cumplit, amatorii de senzații tari s-au dat în tiribombe și mașinuțe bușitoare iar alții s-au încălzit cu vin fiert și colaci secuiești. Locul tradiţional de distracţie în perioada sărbătorilor de iarnă, Zona Obelisc din Crâng, va rămâne sub stăpânirea copiilor până în ianuarie.

Vânzătorii ambulanți s-au mobilizat în seara de Crăciun să facă față clienților care au dat năvală în Orășelul Copiilor aranjat cochet în acest an de primărie.

Ploile și vântul puternic din ultimele zile le-au cam stricat socotelile comercianților iar mulți se plâng că până acum n-au vândut mai nimic din cauza vremii capricioase.

”Azi a ieșit lume multă din case, că e sărbătoare, dar până acum a cam suflat vântul pe aici. Sperăm să și cumpere produse de la noi, nu să treacă și doar să se uite”, a declarat un vânzător de jucării.

Orășelul Copiilor va fi deschis până dupa Revelion în cel mai mare parc al Buzăului, unde sunt așteptați mii de clienți amatori de distracții.

Copiii se vor putea distra zilnic, între orele 10:00 și 22:00, profitând de comediile amplasate în centrul parcului. Cei mici se vor bucura la fel ca în fiecare an şi de personajele de poveste de pe aleile principale ale Crângului.

De asemenea, de la Orăşelul Copiilor nu lipsesc tonetele în care se comercializează diferite produse de sezon.