VIDEO Bruta din Mărăcineni se află în libertate. Părinții fetei amenințate de acesta se tem de o eventuală răzbunare

După audierile de marți seara, poliția ”s-a convins” că trebuie eliberat tânărul din Buzău care s-a filmat când bate un om cu handicap, ca să-i transmită fostei iubite că așa va păți și ea dacă nu se împacă. De când au auzit că ancheta continuă cu bătăușul în libertate, părinții adolescentei amenințate stau cu teamă în suflet. Potrivit părinților, la nici o zi după începerea anchetei, băiatul a fost văzut la un bar de lângă școala în care învață fosta sa iubită.

Părinții fetei care a primit de la fostul iubit mesaje de amenințare și filmulețe cu bătăile au ajuns din nou la poliție pentru a-i convinge pe polițiști că agresorul, pe care l-au eliberat aseară, este pericol public. Aici au dat nas în nas cu rude ale bătăușului, chemate și ele la audieri, prilej cu care s-au aruncat reproșuri între tabere chiar la poarta Poliției Municipale.

Părinții trăiesc în spaimă după ce au auzit că fata lor este urmărită în continuare de tânărul violent. Ei sunt convinși că acesta ar fi în stare să se răzbune cu adolescentă. ”Mi-a crescut tensiunea de când am văzut că a fost eliberat. Fata a fost anunțată de colege să aibă grijă că l-au văzut la un bar de lângă școală. Acum, cine o să răspunde dacă agresorul va încerca să se răzbune”, ne-a declarat mama fetei.

Poliţia Buzău a demarat o anchetă după apariţia în presă a unui filmuleţ în care un tânăr agresează un om al străzii, scopul fiind acela de a-şi speria fosta iubită. Victima agresorului este un localnic din Bisoca, de 30 de ani, care nu a depus plângere şi nici nu a ajuns la vreun spital.

Potrivit IPJ Buzău, până acum familia fetei nu ar fi depus plângere penală pentru ameninţare si şantaj împotriva tânărului, fiind depusă inițial doar o sesizare. În lipsa unei astfel de plângeri, explică polițiștii, tânărul va fi cercetat în stare de libertate.