VIDEO Petrecere cu 250 de invitați la Merei, oprită de polițiști .Adrian Minune era naș de botez

Polițiștii buzoieni au pus capăt, azi-noapte, unui botez la care participau aproximativ 250 de invitați. Petrecerea avea loc într-un salon de evenimente de pe DN1B, iar naș era celebrul manelist Adrian Minune.

Florin Salam dar și alți colegi de breaslă ai nașului urmau să cânte în cadrul evenimentului, în cazul în care polițiștii și jandarmii nu le deturnau planurile.

Tatăl copilului botezat este un individ aflat sub control judiciar într-un dosar de proxenetism, care a făcut obiectul unor ample percheziții la finalulul lunii iulie. După oprirea petrecerii, nașul Adi Minune a mai avut timp doar să anunțe strângerea darului la plecarea oaspeților din cortul de evenimente.

Potrivit IPJ, luni, în intervalul 19.00 – 01.00, în cadrul unor acțiuni organizate pe raza municipiului Buzău și a comunelor limitrofe, polițiști împreună cu jandarmi, au controlat un agent economic cu obiect de activitate organizarea de evenimente private din Merei.

Având în vedere că la momentul controlului, în interiorul incintei, era în desfăşurare un botez la care participau aproximativ 250 persoane, poliţiştii au adus la cunoștință organizatorului, un tânăr de 31 de ani, din localitate, prevederile legale și au pus în vedere acestuia să se conformeze de îndată normelor impuse în contextul pandemiei de Covid-19.

În consecință, s-a luat măsura sancționării contravenționale a organizatorului amendă de 10.000 lei, conform legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemie de Covid-19. În urma intervenției toți participanții au părasit locația.

În urma verificărilor în bazele de date specifice, a reieșit că tânărul de 31 de ani din Merei se află sub măsura preventivă a controlului judiciar. Astfel, au fost informate autoritățile competente pentru a dispune în consecință.