VIDEO Blestem sau doar un accident ciudat ? Ultimele clipe ale femeii care a sfârșit în fântâna de pe bătătură

O femeie de 60 de ani din comuna Vadu Pașii a murit la scurt timp după ce a căzut în fântâna din fața casei. Nenorocirea s-a produs luni după amiază, chiar sub privirile neputincioase ale unui vecin, care n-a mai putut să facă altceva, decât să cheme pompierii.

Femeia în vârstă de 60 de ani a ieșit la fântâna din fața curții pentru a scoate apă. Din motive încă neelucidate încă, femeia s-a dezechilibrat și a dispărut pur și simplu în fântâna adâncă de 10 metri.

Un vecin al femeii a asistat neputuncios la întreaga scenă. Localnica din Vadu Pașii a fost scoasă la suprafață de un echipaj al pompierilor buzoieni și predată mai apoi echipajului medical de la Ambulanță.

Medicii de pe Ambulanță, prezenți cu două echipaje la fața locului, i-au efectuat femeii manevre de resuscitare și au reușit să o salveze pe moment. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău, în stare gravă.

Din păcate, pacienta nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale de la UPU și a decedat la scurt timp după incident.

Polițiștii criminaliști au demarat cercetări la fața locului pentru a afla cu exactitate în ce împărejurări a căzut femeia în fântâna din fața casei.