VIDEO Bebeluș de 11 luni din Vâlcelele, decedat într-un incendiu violent. Mama victimei, transportată de urgență la spital

Un copil de 11 luni din localitatea Vălcelele, județul Buzău, a murit joi dimineață intr-un incendiu violent care a cuprins o casă din localitate.

Nimeni nu stie la această oră de la ce a pornit focul. Martorii povestesc că mama copilului în vârstă de doar 11 luni, se afla în curte cu treburi gospodarești când s-a produs nenorocirea. La un moment dat femeia și-a aruncat privirea spre casă și a văzut cum un fum negru înecăcios a cuprins întreaga casă.

Femeia a încercat să intre în locuință ca să-și salveze micuțul de doar 11 luni însă nu a putut înainta din cauza flăcărilor mari și a fumului gros. Nici vecinii săriți în ajutor nu au putut face mare lucru, copilul  fiind mistuit de flăcări.

Pompierii buzoieni au deplasat la locul incendiului două autospeciale cu apă și spumă dar și o ambulanță SMURD. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

După lichidarea focului a venit și descoperirea macabră, trupul bebelușului fiind găsit carbonizat printre resturile fumegânde din locuința arsă.

În urma evenimentului mama copilului si o soră a victimei de 6 ani au suferit atacuri de panică, cele două primind ajutor medical de către echipajele SMURD și SAJ.

Ulterior un echipaj al SAJ Buzău a transportat-o la spital pe mama copilului decedat.

Poliția si pompierii au deschis o anchetă si fac cercetări pentru a stabili cauza incendiului.