VIDEO Bărbatul care și-a răpit fosta soție, în arest, 30 de zile. Femeia sechestrată a trecut prin clipe de coșmar

O tânără de 28 de ani din localitatea Padina, județul Buzău, a trecut prin clipe de coșmar, după ce a fost răpită ziua în amiaza mare, chiar de fostul soț. Scenele desprinse parcă dintr-un film de acțiune, s-au petrecut în prezența tatălui și fratelui victimei.

Răpirea s-a produs marți, în localitatea Padina, sub privirile familiei și a mai multor săteni, care au asistat neputinçioși la o scenă cum rar mai poți vedea.

Victima se refugiase de mai bine de două luni, în locuința fratelui, speriată de tratamemtul inuman la care era supusă de ceva vreme de către soțul ei.

Femeia tocmai fugise de la domiciliul conjugal, din localitatea Voinești, sătulă de bătăile pe care le încasa de la soțul extrem de agresiv.

După ce a aflat unde s-a refugiat, barbatul din Voinești, a intrat în curtea cumnatului și și-a recuperat soția cu forța, obligând-o să urce într-o mașină condusă de un prieten.

Cei doi, răpitorul și complicele său, au demarat în trombă fiind prinși de poliție pe raza localității Mizil.

Fratele femeii a sunat la 112 iar politia a organizat filtre pentru prinderea răpitorilor.

De la Mizil unde au fost prinși cei doi răpitori au fost aduși la IPJ Buzău.

Bărbatul care a organizat răpirea fostei soții a ajuns în arest pentru 30 de zile iar complicele său a primit arest la domiciliu tot pentru 30 de zile.