VIDEO Bărbat de aproximativ 40 de ani, găsit în albia râului Buzău

Poliția anchetează moartea unui bărbat de aproximativ 40 de ani, găsit în albia râului Buzău, în amonte de podul de la Vadu Pașii. Acesta avea blugii pe el, indiciu care îi face pe anchetatori să ia în calcul mai multe posibile cauze ale morții. Un trecător i-a zărit trupul și a anunțat autoritățile.

Pompierii au fost chemați să caute un bărbat posibil înecat în apele Buzăului, în jurul orei 15.30. Un apel la 112 anunța prezența la suprafața apei a trupului unui bărbat.

Cel care a anunțat autoritățile a spus că l-a văzut pe bărbat văzut plimbându-se pe malul râului cu un cățel după el. După aproximativ 15 minute, l-a observat în apele Buzăului.

Nimeni nu știe cum a ajuns în apă, dacă a vrut să se scalde, a căzut de pe mal sau a vrut să-și pună capăt zilelor. Avea blugii pe el iar la peste 50 de metri în aval au ot găsite tricoul și un telefon.

Echipele de la SMURD și SAJ nu au mai putut face nimic pentru bărbatul scos din apele râului Buzău. După 40 de minute de resuscitare, victima a fost declarată decedată. Identitatea victimei nu a fost încă stabilită.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fadevarul.buzau%2Fvideos%2F764335737649991%2F&show_text=0&width=560″ width=”695″ height=”395″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>