VIDEO Au demonstrat că le pasă. Câțiva voluntari s-au mobilizat să curețe parcul din centrul comunei Smeeni

Invitatia pe care inițiatorul grupului de pe Facebook ”Smeeni, Comună din BUZĂU” a lansat-o consătenilor săi de a participa la o actiune de curățenie în parcul din Smeeni s-a bucurat, duminica 23 septembrie, de participarea a nu mai puțin de 15 voluntari. La ora 16.00, toți cei care au răspuns prezent au vrut să arate că lor le pasă de mediul înconjurător și de felul în care arată acest obiectiv aflat în inima acestei localități si care în ultima perioadă s-a degradat din ce în ce mai mult.

”Chiar daca am fost putini, am facut totul cu drag, fara sa avem pretentia de a fi rasplatiti intr-un fel anume de nimeni. Cei cativa adulti si copii au luat in serios această actiune si după aproximativ doua ore si jumătate rezultatele le vedeti la sfarsitul acestui clip.

Nu avem pretentia ca am facut totul, insa cel putin pentru o perioadă acest loc va arăta, cat de cat ca un parc. Sunt foarte multe de facut aici. Poate in cativa ani locul va arata altfel, daca autoritatile isi vor indrepta atentia catre el. Pana atunci, incercam sa facem noi, cate ceva, din cand in cand.

Noi putem face multe, dar cel mai important este să Pastrăm Curatenia. Putem face efortul de a nu mai sparge seminte si a le arunca pe jos, putem lua hartia sa o aruncam la un cos sau tomberon, putem sa supraveghem mai atent copiii atunci cand venim aici cu ei. Sunt lucruri simple, care tin de educatie.

Noi, cei care astazi am facut curatenie in parcul din Smeeni, am promis sa ne mai intalnim la astfel de actiuni, ori de cate ori va fi nevoie. Va asteptăm sa veniti cat mai mulți alaturi de noi, pentru ca daca suntem mai multi putem schimba multe.”