VIDEO Amenzi pentru paranghelia, cu lăutari și berbeci la proțap, de la palatul interlopului Vanghele

Motivul distracției, fiul interlopului și-a botezat miercuri cei patru copii. După cheful de acasă, care a ținut de la două, până la opt seara, distracția s-a mutat la restaurant. Petrecăreții au fost amendați de Poliția Locală cu 700 de lei.

Care mai de care mai aranjați și la bordul unor mașini de lux, invitații au venit din diferite județe să cinstească ziua creștinării celor patru copii ai lui Lorenț, fiul interlopului Vanghele. În timp ce berbecii se frigeau la proțap direct pe trotuatul din fața vilei, invitații se delectau cu bunătăți autohtone, dar și cu mâncăruri și băuturi de fițe.

O adevărată colecție de mașini scumpe a ocupat zona de la Piața Săracă. Invitații le-au parcat cât mai ostentativ, pentru a etala bunăstarea de care se bucură, scrie reporterbuzoian.ro

Întreaga stradă a rasunat de acordurile muzicii lui Miraj, un manelist cunoscut în Buzău. Invitații nu s-au mai uitat la bani când a venit vorba de dedicații.

Copiii lui Lorenț au două perechi de nași. Ultimii, sosiți cu un bolid BMW de Prahova, au parcat chiar în fața meselor și au intrat cu făclia aprinsă, după obicei, pentru a cinsti creștinarea finilor. Spre seară, alaiul a pornit spre restaurant.

Petrecăreții au fost amendați de poliția locală cu 500 de lei pentru tulburarea liniștii publice și încă 200 de lei, pentru ocuparea trotuarului cu grătare.

De-a lungul timpului, clanul Vanghele a ieșit în evidență prin desele conflicte cu legea. În toamna anului 2010, mai mulți membri ai familiei au ajuns în faţa instanţei pentru trafic de persoane minore şi pentru proxenetism. Au fost judecați atunci capul clanului, Liviu Andronache, zis Vanghele, soţia sa, Timişoara, o fiică a interlopului, Aida Andronache, și alte două rude.