VIDEO Acoperișurile unor blocuri din Pogoanele, smulse de rafale puternice de vânt

O furtună violentă care s-a abătut, luni seară, peste localitatea buzoiană Pogoanele, a lăsat în urmă pagube mari. Rafalele au smuls pur și simplu tabla de de acoperişurile câtorva clădiri. De asemenea, grindina a făcut ravagii în grădinile oamenilor.

Numai norocul a făcut ca bucățile de acoperiș căzute să nu ranească pe nimeni, mai ales că cele mai afectate au fost clădirile din centrul orașului.

Numai norocul a făcut ca bucăţile de acoperiş căzute să nu ranească pe nimeni, mai ales că cele mai afectate au fost clădirile din centrul oraşului.

Potrivit Biroului de Presă al ISU Buzău, bompierii de la Serviciul din Padina acţionează la această oră pentru degajarea unui acoperiş de circa 1.500 metri pătraţi în oraşul Pogoanele care a fost luat de furtună de pe un bloc şi a ajuns pe sol fără să producă victime.

Din fericire în zonă nu s-au aflat nici maşini, astfel că acoperişul în cădere nu a creat şi alte probleme.

Vijelia care s-a abătut în această zonă a judeţului a mai afectat un stâlp de electricitate şi a mai smuls un alt acoperiş însă de dimensiuni mai mici. Pompierii acţionează în cazurile menţionate pentru remedierea situaţiilor.

În urma efectuării recunoașterii a mai fost identificat un acoperis căzut, de aproximativ 500 metri patrati, un stalp rupt și trei copaci retezați de vânt.