VIDEO Accident teribil cu trei răniți, pe DN10, la ieșire din Vernești

Un grav accident de circulație în care au fost implicate trei autoturisme, s-a produs miercuri seara, pe DN10 la ieșire din localitatea Vernești, spre satul Căndești. În urma accidentului, două mașini au fost distruse iar traficul a fost restricționat pe o singură bandă de mers.

Cauza accidentului ar fi fost potrivit martorilor, o depăsire riscantă efectuată de un tânăr șofer, care la 120 de kilometri pe oră, ar fi pierdut controlul mașinii, apoi ar fi intrat pe contrasens, unde a izbit în plin o alta mașină care circula regulamentar.

Șoferul celei de-a treia mașini implicate în accident și pasagera din dreapta, au scăpat ca prin minune, după ce au fost acroșați de aceeași mașină scăpată de sub control, autovehicolul fiind proiectat pe un câmp de pe marginea catosabilului.

Potrivit martorilor, cei doi șoferi din mașinile care s-au ciocnit frontal și un pasager, ar fi suferit contuzii și traumatisme, în urma impactului deosebit de violent.

Potrivit medicilor buzoieni, unul dintre răniți ar fi suferit o fractură deschisă la un picior, el fiind transportat de o ambulanță în stare gravă la Spitalul Județean din Buzău.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabilii dinamica accidentului, șoferul vinovat urmând să răspundă penal pentru vătămare vravă din culpă.