VIDEO Accident teribil cu patru răniți, la ieșire din Buzău. O cisternă plină cu carburant, implicată într-un carambol

#image_title

Patru persoane au ajuns la spital, în urma unui teribil accident produs joi după amiază la ieșire din municipiul Buzău spre Ploiești. Pompierii au activat planul roșu de intervenție întrucât exista risc de explozie.

Accidentul s-a produs lângă stația Lukoil de la ieșirea din Buzău spre Ploiești, după ce două autoturisme s-au lovit frontal cu o autocisternă plină cu carburant. Un alt autoturism aflat chiar lângă stația PECO a fost avariat ușot în carambol. Impactul extrem de violent s-a soldat cu rănirea a patru persoane din două autovehicule: un șofer buzoian de 59 de ani și pasagerul acestuia, un bărbat de 31 de ani, respectiv conducătorul auto de 33 de ani și o pasageră din mașina sa, în vârstă 66 de ani, de asemenea din Buzău.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale.”In urma accidentului rutier produs la iesire din municipiul Buzau spre Ploiesti, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 4 victime, doua femei, in varsta de 57, respectiv 60 de ani, si doi bărbați, in varsta de 32, respectiv 34 de ani. Toate cele 4 victime au suferit policontuzii prin accident rutier. Sunt stabile la acest moment, cooperante, in curs de investigatii.” a precizat Adriana Bunilă, purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgemță Buzău.

În cauză a fost întocmit dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Urmărește-ne pe Google News