VIDEO Accident rutier la Oreavu, soldat cu rănirea a două persoane. Evenimentul s-a produs din cauza neatenției

Un accident rutier, cu două autoturisme implicate, a avut loc în această după-amiază pe drumul european E85, în localitatea Oreavu, în județul Buzău. Potrivit Poliției, un autoturism care staționa a fost lovit în spate de o altă mașină. Din impact a rezultat rănirea ușoară a șoferilor. Șoferul vinovat a recunoscut că nu a fost atent la drum chiar înainte de coliziune.

Coliziunea s-a produs între un autoturism Volkswagen Golf, ce staționa lângă acostamentul șoselei, și un Ford Mondeo, care circula dinspre Râmnicu Sărat. În Golf se afla o tânără de 26 de ani, din Țintești. La puțin timp după ce șoferița a oprit, mașina sa a fost izbită puternic de Fordul la volanul căruia se afla un bucureștean de 58 de ani.

Ambii conducători auto s-au ales cu răni superficiale și au avut nevoie de îngrijiri de la echipajele medicale sosite la intervenție. În plus, șocul evenimentului i-a afectat pe amândoi, femeia având un atac de panică iar bărbatul un puseu de tensiune. În zonă s-a circulat îngreunat, cozi de mașini formându-se pe ambele sensuri de mers.