VIDEO Accident rutier, la Mărăcineni. Șoferul a fost salvat de la moarte de un echipaj de la Ambulanță

Un șofer de 42 de ani a fost la un pas de moarte, joi după-amiază, pe DN 2E85, la Mărăcineni. Autoturismul pe care îl conducea a părăsit direcția de mers și a intrat pe contrasens unde s-a izbit frontal de un autobuz care circula regulamentar.

În timp ce conducea dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, la un kilometru după ce a traversat podul peste râul Buzău, șoferul a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autobuz, în care se aflau cinci pasageri şi şoferul.

În urma impactului, şoferul autoturismului WV Passat, care se afla singur în maşină, a fost rănit.

Din cauza emoției puternice, conducătorului auto i s-a făcut rău imediat ce a coborât din mașină, fiind găsit în stop cardio-respirator de un echipaj de la Ambulanță care se întorcea de la o intervenție.

Bărbatul de 42 de ani a fost resuscitat și apoi transportat la Spitalul Județean cu o altă ambulanță direcționată la fața locului. Potrivit medicului Adrian Zoican, șeful Unității de Primire Urgențe a Spitalului Județean Buzău, pacientul s-a ales cu o plagă la nivelul feței, starea sa fiind stabilă.

Niciunul dintre pasagerii autobuzului nu a fost rănit, însă cu toţii au tras o sperietură zdravănă. Șoferul autoturismului implicat în accident ar fi adormit la volan.