VIDEO Accident bizar surprins de o cameră, pe DN2E85, la Costești. Șoferul s-a panicat și a accelerat în ultimul moment

#image_title

O cameră de supraveghere amplasată pe DN2E85, în comuna Costești, județul Buzău, a surprins momentul în care un șofer imprudent accelerează într-o intersecție exact când în dreptul său ajunge o mașină. Evenimentul rutier produs marți după-amiază s-a soldat doar cu pagube materiale.

Pe imaginile înregistrate de un sistem de supraveghere video se vede cum un autoturism ajunge în intersecție de pe un drum județean, conducătorul auto acordă prioritate mașinilor de pe E85, însă pornește cu viteză direct într-o mașină care tocmai intrase în intersecție.

Coliziunea s-a soldat doar cu pagube materiale, însă putea să aibă urmări dintre cele mai tragice. Asta, dacă autoturismele de pe șoseaua europeană circulau cu viteză ridicată.

Intersecția drumului european E85 cu șoseaua spre localitatea Stâlpu și drumul comunal către Budișteni, este una din cele mai periculoase. Doar o clipă de neatenție este suficentă pentru a provoca o coliziune în acest punct.

Șoferii care vin dinspre Stâlpu sunt nevoiți să iasă mult cu mașinile spre axul drumului european, peste acostamentul lărgit, ca să aibă o vizibilitate mai bună spre stânga, unde șoseaua se curbează.

În ultimele ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au efectuat activităţi de combatere a indisciplinei în trafic, au aplicat 150 de sancţiuni contravenţionale și au reţinut 20 de permise de conducere ca urmare a neregulilor constatate în trafic.

 

Urmărește-ne pe Google News