VIDEO A murit într-un mod groaznic în timp ce se întorcea acasă de la un priveghi

Sfârșit cumplit pentru un bărbat de 59 de ani din Buzău. Acesta a fost spulberat de o mașină în timp ce încerca să traverseze drumul european 85 printr-un loc nepermis. Șoferul care l-a lovit, un bărbat de 34 de ani, a ajuns la spital după ce s-a răsturnat cu mașina în curtea unei societăți comerciale. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Nenorocirea s-a produs aseară în localitatea buzoiană Potârnichești. Bărbatul de 59 de ani se întorcea împreună cu soția de la priveghiul unei rude.

Pentru că locuința lor era pe partea cealaltă a drumului, aceștia au încercat să traverseze prin apropierea unei treceri de pietoni. Soția a văzut mașina venind și a încercat să își avertizeze soțul. A fost însă prea târziu. Acesta a fost spulberat de o mașină care circula pe drumul european.

După impactul extrem de violent mașina a mai parcurs mai bine de o sută de metri și s-a răsturnat în curtea unei societăți comerciale. Șoferul a ieșit singur din mașina distrusă și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și continua cercetarile pentru stabilirea tuturor imprejurarilor in care s-a produs evenimentul. În urma testării s-a stabilit că șoferul nu consumase băuturi alcoolice.