Veste uriașă pentru sătenii din Săgeata: autobuzele Trans Bus vor circula spre Buzău de la 1 iulie 2022

Autobuzele societății de transport călători Trans Bus vor ajunge de la data de 1 iulie 2022 și în comuna Săgeata, localitatea devenind din luna aprilie alături de comuna Robeasca, membră cu drepturi depline în Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău-Mărăcineni.

În urma aderării comunei Săgeata la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Buzău-Mărăcineni, care gestionează serviciul de transport efectuat de operatorul Trans Bus, transportul public din localitate va deveni accesibil tuturor sătenilor, fiind mult mai ieftin și de calitate.

“Asocierea municipiului Buzău membru fondator al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Buzău-Mărăcineni , cu localitățile Săgeata și Robeasca este justificată de faptul că acestea vor contribui la realizarea în comun a unor proiecte de dezvoltare , precum exploatarea serviciului public local de transport de persoane.” a precizat primarul Buzăului, Constantin Toma, în referatul de aprobare a noilor membri.

Primarul comunei Săgeata Sorin Tănase, a declarat că transportul public către comuna Săgeata realizat cu operatorul Trans Bus, va începe de la mijlocul acestei veri.

“Este cel mai important pas pentru modernizarea transportului public în localitatea noastră și reprezintă încununarea unor eforturi și acţiuni începute în urmă cu peste doi ani. Prin acest demers atât navetiștii cât și ceilalți călători din comună vor beneficia de condiții de transport foarte bune. După aderarea la ADI Buzău – Mărăcineni sperăm ca de la 1 iulie 2022 autobuzele Trans Bus să ajungă și la Săgeata”, a declarat Sorin Tănase, primarul comunei Săgeata.

Urmărește-ne pe Google News