Variantă de ocolire la Vernești. Deputatul PSD Romeo Lungu: „Traficul va fi deviat, iar cozile interminabile din comună vor dispărea”

#image_title

Veste bună pentru locuitorii comunei Vernești și pentru cei care tranzitează zilnic zona. CNAIR luat în calcul construirea unei centuri ocolitoare pentru a rezolva problema traficului din localitate.

Varianta de ocolire Vernești se va desprinde din DN10, la sud de comuna Vernești și va traversa printr-o structură tip viaduct atât drumul național 10, cât și magistrala de cale ferată 504.

vernesti varianta

Deputatul Romeo Lungu a explicat pe pagina sa personală de Facebook, motivele pentru care s-a luat în calcul o astfel de variantă, dar și detalii tehnice despre traseul pe care îl va avea varianta de ocolire:

https://www.facebook.com/RomeoDanielLungu/posts/pfbid02i3mUB59RqxvHQw8BHzsi98CS1MRX2CorTJLUYvMaFW8MivFqubDxx6ZmFrx7tWdwl

Proiectul menționat ar putea fi finanțat din Programul Transport  (PT 2021-2027) sau Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) – componentele de siguranță rutieră și eliminare de treceri la nivel cu calea ferată.

Urmărește-ne pe Google News