Urbis Serv Buzău s-a dotat cu un utilaj care va ridica autoturismele parcate neregulamentar pe domeniul public

Urbis Serv a achiziţionat un utilaj specializat pentru ridicarea autovehiculelor de pe domeniul public. Va ridica rablele abandonate, automobilele expuse spre vânzare şi cele staţionate în locuri nepermise. Regulamentul a fost aprobat de consilierii locali în şedinţa CLM din luna aprilie.

Camionul marca Volvo este fabricat în 2009, are norma de poluare Euro 5 și are atașată o macara ce poate ridica o greutate de până la 5 tone. Mașina a fost cumpărată de societatea Urbis Serv prin achizitie directă, în baza Regulamentului privind ridicarea vehiculelor ce staționează neregulamentar pe domeniul public al municipiului Buzău. De luna viitoare, ea va deveni operativă.

”Mașinile ridicate vor fi duse în parcarea proprie din parcul Crâng. ”Spații încă mai avem. Le vom duce probabil la Urbis în spațiile pe care le are sau pot fi duse și la Transbus, mai avem acolo spații disponibile până vom avea parcul complet de autobuze. Găsim soluții”, a declarat Constantin Toma, primarul Buzăului.

Autoturismele expuse pentru vânzare pe domeniul public vor fi primele vizate. De asemenea, vor fi ridicate și rablele părăsite cu anii din parcări și care ocupă inutil locurile de parcare. Utilajul va ridica din parcările rezidențiale cu plată autoturismele celor care ocupă locul altcuiva.

Urmărește-ne pe Google News