Unul dintre cei mai talentați muzicieni din Republica Moldova, de sărbători, la Buzău. Întrarea gratuita, la concertul organizat de Consiliul Județean

Buzoienii sunt invitați la un eveniment cultural, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, organizat de Consiliul Județean. Este vorba despre spectacolul „Mai Aproape“, susținut de „Vali Boghean Band“.

Evenimentul va avea loc vineri, 17 decembrie, în două serii: primul spectacol, începând cu ora 17.00, iar cel de-al doilea, începând cu ora 20.30.

Evenimentul va avea loc în Sala Mare din cadrul Consiliului Județean Buzău. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, doar pe bază de invitație.

De asemenea, intrarea este permisă doar persoanelor care prezintă Certificat Verde sau Rezultat Negativ al unui test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.

Vali Boghean este unul dintre cei mai talentați muzicieni din Republica Moldova. Cu voce inconfundabilă, Boghean este cunoscut și ca un maestru al mai multor instrumente: trompeta, saxofonul, flautul, tilinca, kavalul, dudukul, cimpoiul, dar și un vituoz al chitarei.

La Buzău, el va fi acompaniat de un band ce are în componență muzicieni cu o mare experiență internațională.

Urmărește-ne pe Google News