Un tânăr din Vrancea a vandalizat mai multe mașini pe Bulevardul Unirii din Buzău

Mai mulți buzoieni care își parcaseră autoturismele pe Bulevardul Unirii s-au ales cu pagube materiale după ce un individ a început, care își pierduse banii la păcănele a început să lovească mașinile, una după alta. A reușit să spargă oglinzile a cinci autoturisme până când a fost oprit de jandarmi.

Un echipaj al Jandarmeriei a intervenit de urgență. „Un bărbat s-a ales cu dosar penal pentru că a vandalizat cinci autoturisme parcate în zona centrală a municipiului Buzău, distrugându-le oglinzile laterale, actele de distrugere putând fi și mai numeroase dacă echipajul de jandarmi nu ar fi acționat rapid pentru imobilizarea autorului”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău.

Mai precis, în jurul orei 12:30, echipajul de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău a fost sesizat de către mai multe persoane despre faptul că un bărbat loveşte mai multe mașini aflate într-o parcare din zona Bulevardului Unirii.

Un echipaj de jandarmi s-a deplasat imediat în locul indicat de către apelanți.  Potrivit jandarmilor, „s-a procedat la stoparea activității infracționale și imobilizarea persoanei în cauză, ulterior fiind  întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere.

Bărbatul care a distrus oglinzile autoturismelor este din județul Vrancea și are 31 de ani.

Acesta ar fi spus mai multor persoane că s-a răzbunat pe mașinile întâlnite în cale după ce și-a pierdur banii la jocuri electronice.

Urmărește-ne pe Google News