Un tânăr din C.A.Rosetti a fugit din arestul la domiciliu și s-a dus la un chef. Suspectul, acuzat de evadare

Poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Pogoanele, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evadare.

În noaptea de 15 spre 16 august, un echipaj al Secţiei de poliţie rurală Pogoanele, fiind în executarea atribuţiilor de serviciu, a mers să verifice un bărbat în vârstă de 28 de ani, din C.A.Rosetti, aflat în executarea măsurii arestului la domiciliu.

Întrucât la momentul controlului, bărbatul nu se afla la domiciliu, oamenii legii au demarat de îndată activităţi de căutare în vederea depistării persoanei în cauză. Ulterior, bărbatul a fost localizat în apropierea casei.

Mai precis, bărbatul a fost prins de polițiștii când se întorcea la miezul nopții de la o petrecere a burlacilor, organizată de un amic la un local din sat. În drumul său spre locul distracției, tânărul a traversat mai multe curți, sărind gardurile dintre gospodării.

La fel a procedat și la întoarcere, însă a nimerit în mâinile polițiștilor chiar după escaladarea ultimulu gard, cel al propriei gospodării. Tânărul de 28 de ani este cercetat pentru conducerea unui autoturism fără a avea carnet de conducere.

În cauză, poliţiştii buzoieni au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru luarea măsurilor legale ce se impun. Faţă de tânăr s-a luat, pe bază de ordonanţă, măsura reţinerii pentru o perioada de 24 de ore.

Luni, bărbatul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele, cu propunerea de sesizare a instanţei pentru a dispune cu privire la măsura preventivă.