Un tânăr din Buzău a răpit o copilă de 14 ani, de pe stradă. Victima, eliberată de polițiști, după un week-end de coșmar

Un tânăr din Buzău a răpit o copilă de 14 ani, de pe stradă, pentru a o lua de nevastă, fără să-i pese de părerea ei. Fata a fost închisă o zi într-un apartament din Râmnicu Sărat, până luni dimineață, când răpitorul și complicii săi au picat pe mâinile polițiștilor.

Capul răutăților este un buzoian de 19 ani. Cu ceva vreme în urmă, el a pus ochii pe o fată în timpul unei petreceri, iar de atunci a devenit din ce în ce mai obsedat de ea.

Duminică, a decis că e momentul să o ia acasă pe aleasa inimii sale, fără ca aceasta sau părinții ei să-și fi dat acordul.

Buzoianul și complicii săi au pândit-o pe puștoaică să iasă din curte, după care au forțat-o să intre în autoturism.

Au ascuns-o într-un apartament din Râmnicu Sărat după care, luni, la auzul că importante forțe de poliție sunt pe urmele lor, au decis să revină în Buzău. Pe drum, au fost reținuți de poliție.
Șase persoane, patru bărbați și două femei, au fost reținute în acest caz și urmează să afle marți dacă vor fi plasate în arest. Fata a ajuns în familie, după ce a trecut printr-un examen medical menit să depisteze dacă a suferit vreun abuz cât timp a stat sechestrată.