VIDEO Un tânăr 17 ani a fost reținut la scurt timp după ce a vrut să violeze o bătrână de 80 de ani

Un tânăr de 17 ani a semănat teroare printre locanicii din orașul Pogoanele. Acesta a intrat peste o bătrână de 80 de ani, pe care a încercat să o violeze, după care a intrat în locuința unei vecine, căreia i-a furat 4700 de lei.

La data de 10 februarie a.c., polițiștii de la Poliţia Orașului Pogoanele au fost sesizați de către o localnică despre faptul că în noaptea precedentă, o bătrână de 80 de ani a fost victima unei agresiuni.

Totodată, aceeași persoană a precizat că de la locuința unei alte femei de 70 de ani, în aceeași noapte, persoane necunoscute au sustras o sumă de bani.

Poliţiştii au început imediat cercetările şi au obţinut semnalmentele bănuitului de comiterea faptei, stabilind că ar fi vorba despre un tânăr de 17 ani din Pogoanele, care a și fost prins de polițiști la câteva ore de la sesizarea faptei.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că tânărul ar fi intrat în imobile prin efracție, de la locuința femeii de 70 de ani luând suma de 4700 lei, bani găsiți într-un corp de mobilier.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de viol, violare de domiciliu și furt calificat, iar împotriva bănuitului a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore.

Tânărul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și urmare sesizării instanței, judecătorul de drepturi și libertăți a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii din cadrul Poliției Oraș Pogoanele continuă cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.