Un nou eveniment educativ organizat de Compania de Apă Buzău în cadrul proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Buzău, în perioada 2014-2020

#image_title

Un număr de peste 300 de elevi din ciclul primar și gimnazial din 6 unități de învățământ au participat in data de 14 iunie, la activități interactive și educative în ceea ce priveste consumul rațional de apă și protecția mediului înconjurător.

Acțiunea a fost organizată de Compania de Apă Buzău și a avut loc la Casa de Cultură “ Coca Andronescu“ din localitatea Pătârlagele.

Activitatea s-a desfășurat sub forma unei lecții deschise despre circuitul apei în natură, despre metodele de economisire a apei și protectia mediului înconjurator. In cadrul evenimentului au mai avut loc, concursurilor interactive și proiecții de materiale video. La finalul evenimentului, elevii au primit materiale de promovare constând în ghiozdane, caiete, pixuri, tricouri personalizate și sepci personalizate.

Evenimentul face parte din cadrul Campaniei de informare și publicitate adresată copiilor, aferentă proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Buzău în perioada 2014-2020, implementat de Compania de Apă Buzău și are la bază necesitatea incurajării unor deprinderi bune încă din copilarie, în ceea ce priveste consumul rațional de apă și protecția mediului înconjurător.
Urmărește-ne pe Google News