Un buzoian din Pătârlagele și-a căutat trei zile autoturismul pe care a uitat unde l-a parcat

S-a speriat atât de tare în momentul în care nu și-a mai găsit mașina, încât a crezut că i-a fost furată și a cerut ajutorul Poliției Locale. Un bărbat din orașul Pătârlagele, care, necunoscând Buzăul, și-a pierdut mașina pe străzile din municipiul reședință de județ, unde venise pentru rezolvarea unor probleme medicale. Trei zile la rând a bătut drumul până în Buzău pentru a-și căuta autoturismul.

La începutul săptămânii, bărbatul din Pătârlagele, oraș aflat la peste 60 de kilometri distanță de Buzău, a venit cu autoturismul propriu la o policlinică din cartierul Nicolae Titulescu. Pentru că era foarte aglomerat, a căutat loc de parcare la câteva sute de metri distanță, în spatele blocurilor de pe bulevardul Nicolae Bălcescu.

După ce și-a terminat vizita medicală, a vrut să-și ia mașina și să plece către casă. Nu a mai nimerit în zona în care își lăsase mașina, iar după câteva zeci de minute de căutări, a cerut ajutorul Poliției Locale, convins fiind că i-a fost furată mașina. Temerile sale s-au bazat și pe faptul că geamul din dreapta se defectase pe drum și îl scosese din portieră.

Pentru că nu a avut noroc în prima zi, bărbatul a mers acasă cu un alt mijloc de transport și a revenit două zile la rând pentru a-și căuta autoturismul. De atâta mers, pantofii au început să îl jeneze și a fost nevoit să-i înlocuiască cu o pereche de papuci.

Două zile mai târziu, mașina buclucașă a fost găsită pe o stradă din proximitatea locului indicat de proprietar.
Semnalmentele autoturismului corespundeau cu cele indicate de catre propietar, iar din verificarile efectuate s-a dovedit că este cel cautat.

”Propietarul mașinii a fost contactat de către polițiștii locali, iar acesta s-a deplasat în municipiul Buzău și și-a luat în primire autoturismul. Facem mențiunea că deși autoturismului îi lipsea geamul din partea dreaptă a portierei, din interior nu a disparut nimic”, au transmis polițiștii locali, prin intermediul unui comunicat de presă.