Un bărbat înglodat în datorii s-a aruncat în gol de la etajul 10

Tragedie într-un bloc din municipiul Buzău, după ce un bărbat în vârstă de 65 de ani, s-a aruncat de la etajul 10 al imobilului. Victima se zbate între viață și moarte la spitalul județean din Buzău, după ce a suferit un politraumatism sever prin cădere de la înălțime.

Bărbatul s-a aruncat de la etaj cu intenția de a-și pune capăt zilelor însă medicii de la ambulanța au reușit să-l stabilizeze și să-l transporte la spital.  La locul incidentului au venit criminaliștii pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentul.

Luni, în timp ce soția sa se afla în apartament, bărbatul ar fi urcat la etajul zece, acolo unde își avea sediul administrația blocului, a deschis geamul încăperii și s-a aruncat în gol.

Vecinii spun că acesta ar fi fost înglodat în datorii. În ultima perioadă s-ar fi confruntat cu probleme financiare și nu mai întrezărea nicio speranță.

Bărbatul este președintele asociației de proprietari dar datoriile erau personale. În trecut ar fi girat colegi de serviciu, iar aceștia nu și-ar fi mai plătit creditele, motiv pentru care era a fost obligat să plătească restanțele.

Datoriile i-ar fi fost achitate de fetele sale cărora le-ar fi lăsat un bilet în care își cere iertare că le-a adus într-o asemenea situație. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean cu multiple traumatisme și fracturi și urmează să fie investigat și cu computerul tomograf.

Medicii de la Spitalul Județean l-au stabilizat însă următoarele ore sunt decisive întrucât bărbatul a suferit multiple fracturi: fractură de coloană vertebrală, fractură de șold stâng, fractură de pumn drept.