Un bărbat de 39 de ani a murit în fața Gării la scurt timp după ce a coborât din tren

Un bărbat a murit astăzi, în urma unui stop cardio-respirator, la scurt timp după ce a coborât din tren în Gara Buzău. Cel mai probabil, acestuia i s-a făcut rău în timp ce călătora de la București către Focșani și a coborât la Buzău pentru a cere ajutor medical. Medicii au aflat că bărbatul suferea de o boală cumplită.

Protagonistul dramei produse în fața Gării Buzău este un bucureștean de 39 de ani, Claudiu Pricop, cu domiciliul în sectorul 5 al Capitalei. Lui i s-a făcut rău în trenul cu care circula la orele dimineții de la București către Focșani și a decis să coboare în prima stație pentru a solicita ajutor medical.

Claudiu a coborât în gara CFR Buzău, după care a plecat de pe peron către stația de autobuz din apropiere. S-a așezat pe treptele hotelului de lângă gară și i-a transmis unui cetățean că se simte rău și să sune la 112.

Ambulanța sosită pentru a-i acorda îngrijiri medicale l-a găsit pe bucureștean în stop cardio-respirator și, după manevrele de resuscitare, a fost declarat decesul. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean, acolo unde a ajuns și familia lui Claudiu.

În urma cercetărilor, poliția a aflat că că bărbatul suferea de cancer mediastinal. S-a găsit asupra sa biletul de tren cu destinația Focșani.