Ultimele pregătiri pentru deschiderea ștrandului Tineretului. Tarifele de acces au rămas neschimbate

Se lucrează de zor la ștrandul în Parcul Tineretului şi se fac ultimele retuşuri pentru ca sâmbătă, la deschidere, totul să arate așa cum trebuie. Angajații de la Urbis Serv au înlocuit toate băncuțele din perimetrul ștrandului, au adus nisip nou și au montat mese profesionale de ping-pong, dar și coșuri de baschet.

Pe lângă cele două bazine, cei care aleg ştrandul municpalității pot opta şi pentru sport în aer liber. Sunt pregătite terenurile de fotbal şi tenis de cîmp, dar şi câteva mese noi de ping-pong, donate de o firmă care comercializează echipamente sportiv.

A fost amenajat şi un punct sanitar de prim-ajutor, unde voluntari de la Crucea Roşie vor oferi, la nevoie, asistenţă medicală.

Tarifele de acces în ștrand au rămas ca anul trecut. 5 lei costă biletul de intrare pentru adulţi şi 2 lei pentru copii.

Nici pescarii nu au fost uitaţi. Pentru o zi petrecută pe luciul lacului din Parcul Tineretului, pasionaţii trebuie să scoată din buzunar 10 lei. Pensionarii sunt taxaţi doar cu 5 lei. Deschiderea oficială a ștrandului va avea loc sâmbătă dimineață.